دستورالعمل برگزاری دوازدهمین دوره «جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی» کشور ابلاغ شد. / اضافه شدن بخش « سرزمین مادری» برای اولین بار
به گزارش روابط عمومى جشنواره ، دستورالعمل برگزاری «دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی» با عنوان « تیتر 12» و با شعار « عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» توسط دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دانشگاههای تابعه وزارتین بهداشت و علوم ابلاغ شد.
در این جشنواره که با هدف ظرفیتسازی در فعالان و علاقمندان نشریات دانشجویی جهت ارتقای روزنامهنگاری تخصصی از طریق معرفی چهرههای مؤثر این گونه نشریات به جامعه رسانهای کشور و توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی برگزار میشود، کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل کشور شامل دانشجویان دانشگاههای تابعه وزارتین بهداشت و علوم حضور خواهند داشت. البته در این دور جشنواره فارغالتحصیلان دانشگاهی مشروط بر اینکه در زمان انتشار نشریه دانشجو بوده باشند، امکان شرکت در جشنواره « تیتر 12» را خواهند داشت.
دوازدهمین دوره «جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور» در پنج بخش اصلی شامل «آثار برگزیده» ، «نشریات برگزیده»، «فضای مجازی» ، «بخش ویژه» و «سرزمین مادری» برگزار خواهد شد.
از مهمترین تغییرات این جشنواره نسبت به ادوار گذشته، اضافه شدن بخش «سرزمین مادری » به این جشنواره است که به نظر میرسد به دلیل اهمیت روزافزون فعالیتهای فرهنگی و رسانهای- مطبوعاتی دانشجویان ایرانی و غیرایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور(که به زبان فارسی اقدام به انتشار نشریه می کنند) و سهمی که در انتشار فرهنگ غنی کشور عزیزمان ایران دارند، این بخش برای اولین بار به جشنواره نشریات دانشجویی اضافه شده است.
همچنین رسته ی اینفوگرافیک نیز به بخش آثار برگزیده اضافه شده و در بخش مجازی 4 رسته ی صفحات اینستاگرام، فیلم خبری و فوتوکلیپ، موشن گرافی و اپلیکیشن های اطلاع رسانی به رسته های قبل اضافه گردیده است.
در بخش«آثار برگزیده» دانشجویان مجاز هستند آثار تولیدی خود که در بازه زمانی یکم دیماه 1397تا سی ام دیماه 1399 در یکی از نشریات دانشجویی دارای مجوز انتشار ، منتشرشده است را شرکت دهند.
متقاضیان شرکت در این جشنواره در بخش«آثار برگزیده» میتوانند آثار خود را در رستههای تیتر، خبر، مصاحبه، گزارش، سرمقاله و یادداشت، مقاله سیاسی، مقاله فرهنگی، مقاله اجتماعی، مقاله اقتصادی، مقاله صنفی، مقاله ادبی، مقاله هنری، مقاله دینی و قرآنی، طرح، کاریکاتور، طنز، عکس، طرح جلد، گرافیک و صفحهآرایی، اینفوگرافیک و مقالات علمی ارائه دهند.
در بخش«نشریات برگزیده» نیز نشریات دانشجویی با زمینه انتشار صنفی، سیاسی، فرهنگی، هنری، اجتماعی، دینی و قرآنی، ادبی، طنز و کاریکاتور، علمی علوم انسانی، علمی علوم پایه، علمی علوم پزشکی، علمی فنی و مهندسی، علمی کشاورزی، دامپزشکی و محیط زیست، علمی هنر و معماری، زبان های محلی، زبان های خارجی و نشریات فارسی دانشجویان غیر ایرانی امکان حضور در جشنواره دوره دوازدهم را خواهند داشت. همچنین نشریات دانشجویی با موضوعات متنوع در رسته نشریات عمومی امکان حضور در جشنواره دارا هستند.
بخش مجازی شامل 8 رسته ی سایت و وبلاگ، نشریات صوتی، نشریات کاغذی- الکترونیک، نشریات چند رسانه ای، صفحات اینستاگرام، فیلم خبری و فوتوکلیپ، موشن گرافی و اپلیکیشن های اطلاع رسانی می باشد.
بخش ویژه جشنواره شامل آثاری است که در 4 قالب گزارش، مصاحبه، یادداشت و مقاله به مضوعات ذیل پرداخته باشد.
کرونا، جامعه و حکمرانی
اقتصاد دانش بنیان، جهش تولید و توسعه
و در نهایت بخش سرزمین مادری که ویژه دانشجویان ایرانی و غیرایرانی خارج از کشور است که به زبان فارسی نشریه منتشر می کنند. دریافت اثر دراین بخش فقط بصورت نشریه می باشد و هر مدیرمسئول می تواند تا 10 شماره از نشریه خود را در این بخش بارگذاری کند.
متقاضیان شرکت در « جشنواره نشریات دانشجویی تیتر 12 » فرصت دارند از یکم آذرماه تا سی ام دیماه 1399، نسخه الکترونیکی آثار خود را از طریق سامانه جشنواره به نشانی 12.titrfestival.ir بارگذاری کنند.
دریافت فایل |